15 Temmuz Darbe Girişimi Türkiye’ye Saldırıdır

Haksen ve Büro Hak-Sen Genel Başkanı Ayhan Çivi, 15 Temmuz hain darbe girişimin yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

15 Temmuz hain darbe girişimin Türkiye’ye yapılan bir saldırı olduğunu belirten Çivi, Milletimiz el birliği ile bu hain saldırıyı bozguna uğratmıştır, dedi.

Çivi, saldırıya karşı demokrasi destanı yazan Milletimizin tüm fertlerini bir kez daha kutluyor, Şehitlerimizi ve gazilerimizi şükran ve minnetle anıyorum. Demokrasi şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum, dedi.

Haksen Genel Başkanı Ayhan Çivi açıklamasında şunları söyledi;

15 Temmuz darbe girişimini daha geniş bir açıdan değerlendirmek gerekmektedir. Bu saldırı sadece FETÖ/PDY terör örgütünün bir planı değil, küresel güç odaklarının Türkiye’yi hedef alan planının bir parçasıdır. Bu saldırı, Devletimizin birlik ve bütünlüğünü, Cumhuriyeti, demokrasiyi, insan haklarını ve refahımızı hedef almıştır. Kısacası milletimizin ortak değerlerini yok etmek amacını taşımaktadır.

Bu nedenle, demokrasi, insan hakları ve adalete olan inancın güçlendirilmesi, refahın tüm toplum kesimlerine yayılması, çalışma yaşamının demokratik değerle geliştirilmesi önem arz etmektedir.

Kamu Çalışanları Hak Sendikaları Konfederasyonu, dün olduğu gibi bundan sonra da demokrasiye yapılan tüm saldırıların karşısında duracaktır.
Eklenme : 09 Temmuz 2017

Bu habere ekli dosya bulunmamaktadır

Facebook'ta Paylaş
Adres : GMK Bulvarı 40/2 Kat 2 Maltepe / ANKARA - Telefon : (0312) 229 03 25 - Faks : (0312) 229 03 26