Havacılık Tazminatı TBMM'de Görüşülmeyi Bekliyor

Ziyarete, Eğitim Hak-Sen Genel Başkanı Hanifi Gökçek, Haksen Teşkilat Koordinatörü İsmet Taş ve Büro Hak-Sen Genel Mali Sekreteri Köksal Kızılcı katıldı.

Sendikamızın talebi doğrultusunda yemekhanede yapılan düzenlemeler sonucu sıkıntıların giderildiğini, işyeri hekimi istihdam edilmesi ve ambulans alınması için işlemlerin devem ettiğini belirten Genel Başkan Ayhan Çivi, hassasiyetleri nedeniyle teşekkür etti.

Son yıllardaki başarılı çalışmaları nedeniyle Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün son derece nitelikli veriler ürettiğini, kamuoyundaki güvenilirliğinin arttığını vurgulayan Çivi, buna karşılık EuroControl’den (Avrupa Hava Seyrü Sefer Güvenliği Örgütü) Devlet Hava Meydanlarında çalışan personele verilen ek ödemeden Meteoroloji personelinin mahrum bırakıldığını, bu konunun bir an evvel çözülmesi için çalıştıklarını, söyledi.

Meteoroloji Genel Müdürü İsmail Güneş, havacılık tazminatının ödenmesine ilişkin yasa metninin Orman Kanununda değişikli k içeren tasarıda yer aldığını belirterek, TBMM de gündeme alınmasının beklendiğini söyledi.
Eklenme : 11 Temmuz 2014

Bu habere ekli dosya bulunmamaktadır

Facebook'ta Paylaş
Adres : GMK Bulvarı 40/2 Kat 2 Maltepe / ANKARA - Telefon : (0312) 229 03 25 - Faks : (0312) 229 03 26